Ajánlat

Legjobb vicc ▸︎ Nagy bozóttűz van ...

Nagy bozóttűz van, amit a tűzoltók nem tudnak eloltani. Segítségül kihívják hát a szomszéd falu önkéntes tűzoltóit, akik egy ütött-kopott tűzoltóautóval, meg is érkeznek. A tűzoltóautó behajt a lángok közé, megáll a tűz közepén, leugrálnak róla a tűzoltók és elkezdik locsolni a tüzet, amin némi viaskodás után sikerül is úrrá lenni. A közelben lakó farmer annyira meghatódik az önkéntesek bátorságán, hogy a parancsnokuknak átnyújt jutalmul 100.000 forintot. A közelben levő riporter azonnal lecsap a szenzációra, és interjút készít a parancsnokkal:
- Nagyon bátor dolog volt, ahogy egyenesen behajtottak a tűzbe! Tudja már, hogy mit fognak kezdeni ezzel a nagylelkű adománnyal?
- Nos, igen. Megjavíttatjuk a tűzoltóautó fékjét...
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
Vicc forrása : Ismeretlen ( szerző megadása )
Ajánlat
Ajánlat

▼︎︎ Viccek, amiket neked ajánlunk ▼︎︎

- Miért hallgatja a rendőr a hasáról a rádiót?
- ???
- Hogy róla szóljon a műsor.
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
Monitor hirdetés:
---------------------------
| Ha kivágja ezt a kupont |
| vehet egy új monitort |
---------------------------
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
- Jean, berúgta a motort?
- Igen uram, ott fekszik az árokban.
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
- Mondja, hogy mer maga a feleségem előtt böfögni?
- Ó, bocsánat, nem tudtam, hogy övé az elsőbbség...
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
- Hogy lehet felismerni a kezdő tűzoltót?
- ???
- ELÉG könnyen...
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
- Főnök úr, kérek egy nap rendkívüli szabadnapot. Szeretnék elmenni az anyósom temetésére.
- Én is barátom, én is...
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
- Édes kicsim! Kedves kis kincsem... Életem értelme!
- Na mit akarsz Mari? - kérdi a férj.
- Tőled semmit, a kutyához szóltam!
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
- Mi az abszolút pofátlanság?
- ???
- Valakinek az ablaka alá tojni, és bekopogni vécépapírért.
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
A falusi orvos megérkezik egy elhagyatott tanyára, ahol már a huszadik gyereket segíti a világra.
- Azért jobban is vigyázhatnának a háziállatokra. Amikor jöttem, majdnem hasra estem egy kacsában. - korholja a gazdát.
- Nem kacsa az. Gólya, csak már térdig kopott a lába.
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
Összevert ember támolyog este az orvoshoz. A doki szörnyülködve így szól:
- Magával meg mi történt?
- Nekem jött egy hattyú!
- Egy hattyú?
- Utána elütött egy ufó!
- Hm, egy ufó...
- Aztán oldalba csapott egy angyal!
- Aha értem. És utána?
- Utána kikapcsolták a körhintát...
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
- Jean! Nem jó a teaszűrő, valami baj van vele!
- Majd elviszem szűrővizsgálatra, uram!
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
" Mikor újjászülettem két dolog közül választhattam: vagy ronda leszek, vagy szép és jóképű, de feledékeny. De hogy mit választottam, arra már nem emlékszem... "
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
Ajánlat
Pistike gratulál a nagymamának a születésnapján, kezében óriási virágcsokor.
- Jajj, igazán nem kellett volna kincsem, hiszen tele van a kertünk virággal!
- Csak volt, nagymama... csak volt!
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
- Hogy hívják a nevető motort?
- ???
- Yamahaha
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
A sikeres vadászt, Afrika-felfedezőt kérdezi a riporter:
- A vadászatai során biztosan sokszor került életveszélybe. Elmondaná nekünk, mikor volt életében a legnagyobb veszélyben?
A vadász elgondolkodik, majd azt mondja:
- A legnagyobb életveszélyben akkor voltam, amikor apám 22 évesen elhatározta, hogy egész életében agglegény marad...
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
- Hé, paraszt! Melyik út megyen itt Budára?
- Megyen?! És még én vagyok a paraszt???
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
Még több viccet olvasnál? Kattints ide!
Ajánlat

A legviccesebb vicc: "Nagy bozóttűz van..."

Nincs is jobb érzés a világon, mint egy igazán jóízűt nevetni! Vicc gyűjteményünk ( és benne a "Nagy bozóttűz van..." vicc ) garantáltan segítenek majd feldobni a napodat egy kis nevetéssel! Legyen szó akár a világ legfárasztóbb vagy éppen legviccesebb vicceiről, nálunk egészen biztosan találsz majd magadnak megfelelő tartalmakat. Ha szereted a jobbnál-jobb vicceket ( mint amilyen a "Nagy bozóttűz van..." is ) nevetésből biztosan nem lesz hiány! ( Ha tetszett a "Nagy bozóttűz van..." vicc ne felejtsd el megosztani a barátaiddal / ismerőseiddel is, hisz tudod a szlogent: EgyLoltMegér )

Nagyon tetszett a "Nagy bozóttűz van..." vicc! Hogyan tudnám megosztani másokkal?Ahhoz, hogy meg tudd osztani a "Nagy bozóttűz van..." viccet másokkal is, igazán nem kell sok mindent tenned: kattints a vicc alatt található kerek megosztás gombokra és már kész is! ( A plusz gombra kattintva bármilyen más közösségi média oldalt is kiválaszthatsz, ha nem találnád a kedvenced. Sőt! Ugyanezzel a gombbal akár e-mailes küldést is kiválaszthatsz, szóval igazán nem lehet akadály még az sem ha a legjobb barátod nincs fent egyik közösségi média oldalon sem! ) A gyűjtő és kategória oldalakon a megosztás gombokat az egyes viccek alatt található három összekötött pötty avagy a "megosztás" ikonra kattintva érheted el.

Nagy kedvencem lett a "Nagy bozóttűz van..." vicc. Hogyan menthetném el későbbre?Ez is pofon egyszerű! Ha megtetszett a "Nagy bozóttűz van..." vicc és később is szeretnél jókat nevetni majd rajta anélkül, hogy órákig kellene keresgélned a több ezer vicc között, nincs más dolgod, mint kedvencekbe rakni! Viccet kedvencekbe rakni a viccek alatt található szívecske ikonra kattintva tudsz. (Ugyanezzel vissza is vonhatod a kedvencelést. ) Az összegyűjtött kedvenc vicceidet később a "Profilom" ( emberke ikon a jobb felső sarokban ) és azon belül a "kedvencek" menüpontban érheted el.

Hogyan találhatnék még több hasonló viccet, mint a "Nagy bozóttűz van..." ? Ha megtetszett a "Nagy bozóttűz van..." vicc témája ( vagy stílusa ), egyszerűen találhatsz ehhez hasonló vicceket : kattints a vicc alatt található kategória vagy címke ajánlatainkra, így biztosan találsz majd hasonlóan szuper vicceket. Poén keresőnk is nagyszerű megoldás lehet egy-egy szóval kapcsolatos viccek megtalálásában. Vagy ha neked vannak "rejtett tartalékaid" ( hasonlóan jó vicceid, amit szívesen megosztanál olvasóinkkal is), akár be is küldhetsz vicceket a lap tetején található "beküldés" ( felhő ikon ) segítségével.

Valamilyen problémát találtam a "Nagy bozóttűz van..." viccel vagy az oldallal kapcsolatban. Kinek jelezhetném?Ha bármilyen problémát találsz "Nagy bozóttűz van..." viccel (vagy az oldal más tartalmaival kapcsolatban ) azt egyszerűen jelezheted felénk a "Nagy bozóttűz van..." vicc alatt is megtalálható " hibajelentés" linken keresztül. Itt jelezheted felénk, ha helyesírási hibát / elgépelést vagy bármilyen más hibás tartalmat találnál. Hálásan köszönjük, ha ezzel is segítesz az oldalunk fejlődésében!

a "Nagy bozóttűz van..." vicc nagyon sértő... A viccek - jellegükből adódóan - általában kifiguráznak valamit / valakit, emiatt megértjük, hogy a vicc tartalma bizonyos embereket érzékenyen érinthet. Mivel mindenkinél máshol van az a határ, hogy mit tart még viccesnek és mi az, amit már nem, sajnos mindenkinek biztosan nem fogunk tudni megfelelni. Ezért előre is elnézést kérünk, abban biztos lehetsz, hogy nem célunk megbántani téged, vagy másokat. Ha mégis úgy érzed, hogy kifogásolható viccet találtál, jelezd nekünk a "hibajelentés" gomb segítségével ( amit a vicc alatt találhatsz )
Ajánlat