indián viccek

a legjobb indián viccek

A legviccesebb indián vicceket keresed? A lehető legjobb helyen jársz! Indián vicc gyűjteményünkbe összegyűjtöttük neked a világ legviccesebb ( és "legfárasztóbb" ) indiános vicceit.
Mentsd el a kedvenceid az indián viccek közül ( így később is gyorsan rájuk találhatsz ), + oszd meg őket másokkal is, hisz tudod a szlogent: #EgyLoltMegér
A cowboy beül a vadnyugati csehóba. Mellényzsebéből kivesz egy tízcentis kis cowboyt és kiteszi az asztalra. Majd rendel.
- Hé Jimmy! - kurjant oda a kicsinek - Emlékszel még a Texasi vonatrablásra?
- Az volt aztán a jó muri! Micsoda lövöldözés volt! - lelkendezik a kicsi.
- Aztán, Jimmy! Emlékszel-e még, hogy raboltuk ki a Denveri bankot?
- Azok voltak ám a szép idők! Látni se lehetett a puskagolyóktól!
- Te Jimmy! Emlékszel, amikor szidtad az indián varázsló anyját?
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
- Hogy hívják az ejtőernyős indiánt?
- ???
- Aaa... paccs.
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
- Mi a haldokló indián utolsó szava?
- ???
- Off!
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
- Hogy hívják az indián temetőt?
- ???
- Tolltartó.
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
Bemegy az indián a hivatalba:
- Szeretném megváltoztatni a nevem.
- Miért?
- Mert hosszú.
- Mi a maga neve?
- Messzeszálló Színaranynyílvessző Mely Mindig Célba talál.
- És mire szeretné megváltoztatni?
- Sutty.
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
- Hogy hívják az örökké vesztes indiánt?
- ???
- Szopacs
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
- Hogy hívják az indián benzinkutast?
- ???
- Töltőtoll.
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
- Hogy hívják a félelmet elűző sámánt?
- ???
- Nefossámán
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
Ajánlat

A legviccesebb indián viccek egy helyen!

Ebbe a vicc gyűjteménybe összegyűjtötte neked a világ legviccesebb vicceit az indián viccek kategóriájából. Legyen az akár egy borzalmasan fárasztó indián vicc, vagy éppen egy földön fetrengve nevetős indián vicc: nálunk megtalálhatod! Szóval, ha egy kis nevetésre vágysz és kedvenceid az indián viccek, akkor ezt a vicc gyűjteményt garantáltan imádni fogod! A végtelen nevetés és jókedv már garantált, de az oldal többet is nyújt: a kedvenc vicceidet el is mentheted, szóval ha másokkal is megosztanád őket, már nem kell majd keresgélned őket az indián viccek között. Szuper ugye? Böngészd az oldalt és dobd fel az unalmas hétköznapjaidat ( vagy másokét ) egy jó viccel!

Mi az a sok fura ikon az indián viccek alatt?
Hogy még érdekesebbé és interaktívabbá tegyük a legjobb indián viccek ( legviccesebb indián viccek ) oldalát, sokféle hasznos funkciót készítettünk. Az egyes indián viccek alatt található gombokkal:

- kedvencekbe rakhatod az adott viccet ( szívecske gomb )
- megmutathatod, hogy tetszett-e az adott indián vicc ( tetszik / nem tetszik gombok )
- megoszthatod a vicceket a különféle ( social media ) felületeken ( három összekötött pötty gomb )
- a hashtag ("rácsoslinzer") ikonra kattintva pedig a(z) indián vicc belső nézetébe juthatsz, ami egyben egy megosztható link ( ha csak azt az egyet szeretnéd valakinek elküldeni )

Szeretném elmenteni a kedvenc vicceimet. Mit kell csinálnom?
A kedvenc vicceidet ( nem csak az indián viccek témaköréből ) egy szempillantás alatt elmentheted az oldalunk kedvencekbe rakás funkcióját használva. A kedvencelést igazán gyerekjáték használni: nincs más dolgod, mint a kiszemelt indián vicc alatti szívecske gombra kattintani, ezzel be is kerül a kedvenceid közé. ( Ha még egyszer rákattintasz a szívecske ikonra, törölhetted a kedvencek közül azokat a vicceket, amiket előzőleg beraktál ). Ha bepakoltál a kedvenceidbe, legközelebb már nem kell majd keresgélned őket az indián viccek között, hiszen nem lesz más dolgod, mint bemenni a "kedvencek" menüpontba a profilodban ( kis emberke ikon a lap legfelső jobb sarkában ) és máris lapozhatod a jobbnál-jobb tartalmakat.

Miért ilyen rövid ez a lista? Szívesen olvasnék még többet!
Ebben a vicc gyűjteményben csak az indián viccek kategóriájával összefüggő vicceket találhatod ( legyen az akár egy végtelenül fárasztó indián vicc vagy a legviccesebb indián vicc ). Ha nem csak indián viccek érdekelnének, menj vissza a főoldalra, nézz szét a kategóriákban, vagy keress rá egy témára, ami érdekes lehet számodra. indián vicc gyűjteményünk válogatott viccgyűjtemény: moderátoraink odafigyelnek arra, hogy itt tényleg csak a legviccesebb indián viccek és más színvonalas tartalmak fogadjanak téged. Ha van egy vicces indián vicc amit, szívesen megmutatnál másoknak de it nem találod: az indián viccek gyűjteményét te is kibővítheted az általad ismert viccekkel a beküldés űrlapot has ználva ( oldal teteje -> felhő ikon ).

Találtam egy viccet, ami egyáltalán nem vicces... Mit tehetnék, hogy ne lássam többet?
az indián viccek - jellegükből adódóan - általában kifiguráznak valamit / valakit, emiatt néhány indián vicc tartalma bizonyos embereket érzékenyen érinthet. Mivel mindenkinél máshol van az a határ, hogy mit tart még viccesnek és mi az amit már nem, sajnos mindenkinek biztosan nem fogunk tudni megfelelni. Ezért előre is elnézést kérünk, nem célunk megbántani téged, vagy másokat. Ha olyan viccet találnál, ami szerinted nem vicces, azt könnyedén tudathatod velünk: az egyes vicceket véleményezheted az indián viccek alatt található like / dislike ( "jó vicc" / "rossz vicc" ) ikonokra kattintva. A véleményed anonim ( csak te láthatod melyik indián vicc az amit már véleményeztél ), de nekünk nagyon is sokat számít: a véleményeid alapján döntjük el, hogy melyik indián viccek érdemesek arra, hogy megjelenjenek a viccgyűjteményeinkben illetve a vicc toplistáinkban (pl: legjobb indián viccek ). Ha nem tetszik egy indián vicc : szavazz a "rossz" vicc gombokkal, vagy használhatod az egyes indián viccek belső nézetében található hibajelentés linket is, ha egy indián vicc tartamával / kapcsolatban találtál problémát. ( Itt más hibákat is jelezhetsz felénk. ) Köszönjük hogy ezzel is hozzájárulsz oldalunk jobbá tételéhez!

Nem találom a kedvenc vicceim az indián viccek között, hogyan küldhetném be?
Tudsz egy klassz viccet aminek itt lenne a helye a legjobb az indián viccek gyűjteményében? Szuper! Küld be nekünk a "beküldés" űrlap segítségével ! A vicceket egyetlen mozdulattal beküldheted nekünk a lap jobb felső részén található "beküldés" gomb ( felhő ikon ) segítségével. Hálásan köszönjük, ha ezzel hozzájárulsz indián vicc gyűjteményünk bővítéséhez! A beküldött viccek hozzájárulnak majd, hogy mindenki megismerhesse a jobbnál jobb ( sírva nevetős ) poénokat ! Ha te magad is nagy vicc-kreátor vagy, ez remek lehetőség arra is, hogy megismertesd az írásaid a nagyvilággal! ( Ne felejtsd el beküldeni a forrást pl: weboldalad linkjét vagy a (művész)neved )
Ajánlat