vicces idézetek / aranyköpések

a legjobb vicces idézetek / aranyköpések

A legviccesebb idézeteket / aranyköpéseket keresed? A lehető legjobb helyen jársz! Vicces idézet gyűjteményünkbe összegyűjtöttük neked a világ legviccesebb ( és "legfárasztóbb" ) idézeteit és aranyköpéseit.
Mentsd el a kedvenceid a vicces idézetek / aranyköpések közül ( így később is gyorsan rájuk találhatsz ), + oszd meg őket másokkal is, hisz tudod a szlogent: #EgyLoltMegér
"Az egoista egy olyan személy, akit jobban érdekel saját maga, mint én."
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
"Az igazi szépség belülről fakad!"
- Hasfelmetsző Jack
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
" Tegnap beállított hozzám egy tyrannosaurus rex és Hamlet. Volt nagy dínóm, dánom..."
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
"Ha levágod egy hidra összes fejét, és belerakod valami edénybe az a hidratál. Ha viszont ezt el is kezded sütni, és leég, akkor láthatod a szénhidrát." - T_chris
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
"A szemüveg üdvözlésre nem alkalmas. Viszont látásra! "
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
"Mindig hordj magadnál egy üveg whiskey-t kígyómarás esetére,
( egyéb esetekre meg mindig hordj magadnál egy kisebb kígyót. ) "
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
" Holnap Magyarországon 30 fok lesz. Ebből 5 Budapesten, 3 Szolnokon, 4 Tatabányán, a többin pedig a kisebb falvak osztoznak. "
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
"Ha megpingeljük a Mikulást, vajon lesz-e csomagvesztés?"
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
" Nagy a tél, nagy a hó,
Nagy a sár, nagyanyó "
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
"Azért jó a svéd focicsapat, mert egyszerre támad, svéd is.."
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
" A Tigris hosszú folyó, de az euf rátesz." - @irc
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
" Ha frissítem a Windowsomat, Windows 11-re, akkor felelevenítem? "
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
Ajánlat
"A főnököm mindig megtartja amit ígér, ha pénzt ígér azt is!"
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
"Eddig hülye voltam, de most vettem egy 360 fokos fordulatot."
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
"Kilőttek egy halat az űrbe. Azóta is a Föld körül hering..."
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
"A pénz tényleg nem boldogít. Amikor 45 millió dollárom volt ugyanolyan boldog voltam, mint most, hogy már 500 millióm van."
- Arnold Schwarzenegger
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
"Ki a hideget nem szereti, hóember nem lehet."
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
" Mikor újjászülettem két dolog közül választhattam: vagy ronda leszek, vagy szép és jóképű, de feledékeny. De hogy mit választottam, arra már nem emlékszem... "
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
"Jézus reset téged!"
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
"Három fajta ember van ezen a földön: aki tud számolni, és aki nem."
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
"Te vagy a megtestesült költészet! Az ajkad Weöres, a szíved Arany, az agyad Tompa.."
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
" Kezdetben Isten teremté a természetes számokat. A többi az ördög műve. "
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
"Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet... legfeljebb egy furcsa ízlésű vegetáriánus!"
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
" Ha jó feleséget találsz magadnak boldog ember leszel, ha pedig rosszat akkor filozófus." - Szókratész
Megosztom!
Kedvencekbe rakom!
Rossz vicc
Ajánlat

A legviccesebb vicces idézetek / aranyköpések egy helyen!

Ebbe a vicc gyűjteménybe összegyűjtötte neked a világ legviccesebb vicceit a vicces idézetek / aranyköpések kategóriájából. Legyen az akár egy borzalmasan fárasztó vicces idézet / aranyköpés, vagy éppen egy földön fetrengve nevetős vicces idézet / aranyköpés: nálunk megtalálhatod! Szóval, ha egy kis nevetésre vágysz és kedvenceid a vicces idézetek / aranyköpések, akkor ezt a vicc gyűjteményt garantáltan imádni fogod! A végtelen nevetés és jókedv már garantált, de az oldal többet is nyújt: a kedvenc vicceidet el is mentheted, szóval ha másokkal is megosztanád őket, már nem kell majd keresgélned őket a vicces idézetek / aranyköpések között. Szuper ugye? Böngészd az oldalt és dobd fel az unalmas hétköznapjaidat ( vagy másokét ) egy jó viccel!

Mi az a sok fura ikon a vicces idézetek / aranyköpések alatt?
Hogy még érdekesebbé és interaktívabbá tegyük a legjobb vicces idézetek / aranyköpések ( legviccesebb vicces idézetek / aranyköpések ) oldalát, sokféle hasznos funkciót készítettünk. Az egyes vicces idézetek / aranyköpések alatt található gombokkal:

- kedvencekbe rakhatod az adott viccet ( szívecske gomb )
- megmutathatod, hogy tetszett-e az adott vicces idézet / aranyköpés ( tetszik / nem tetszik gombok )
- megoszthatod a vicceket a különféle ( social media ) felületeken ( három összekötött pötty gomb )
- a hashtag ("rácsoslinzer") ikonra kattintva pedig a(z) vicces idézet / aranyköpés belső nézetébe juthatsz, ami egyben egy megosztható link ( ha csak azt az egyet szeretnéd valakinek elküldeni )

Szeretném elmenteni a kedvenc vicceimet. Mit kell csinálnom?
A kedvenc vicceidet ( nem csak a vicces idézetek / aranyköpések témaköréből ) egy szempillantás alatt elmentheted az oldalunk kedvencekbe rakás funkcióját használva. A kedvencelést igazán gyerekjáték használni: nincs más dolgod, mint a kiszemelt vicces idézet / aranyköpés alatti szívecske gombra kattintani, ezzel be is kerül a kedvenceid közé. ( Ha még egyszer rákattintasz a szívecske ikonra, törölhetted a kedvencek közül azokat a vicceket, amiket előzőleg beraktál ). Ha bepakoltál a kedvenceidbe, legközelebb már nem kell majd keresgélned őket a vicces idézetek / aranyköpések között, hiszen nem lesz más dolgod, mint bemenni a "kedvencek" menüpontba a profilodban ( kis emberke ikon a lap legfelső jobb sarkában ) és máris lapozhatod a jobbnál-jobb tartalmakat.

Miért ilyen rövid ez a lista? Szívesen olvasnék még többet!
Ebben a vicc gyűjteményben csak a vicces idézetek / aranyköpések kategóriájával összefüggő vicceket találhatod ( legyen az akár egy végtelenül fárasztó vicces idézet / aranyköpés vagy a legviccesebb vicces idézet / aranyköpés ). Ha nem csak vicces idézetek / aranyköpések érdekelnének, menj vissza a főoldalra, nézz szét a kategóriákban, vagy keress rá egy témára, ami érdekes lehet számodra. vicces idézet / aranyköpés gyűjteményünk válogatott viccgyűjtemény: moderátoraink odafigyelnek arra, hogy itt tényleg csak a legviccesebb vicces idézetek / aranyköpések és más színvonalas tartalmak fogadjanak téged. Ha van egy vicces vicces idézet / aranyköpés amit, szívesen megmutatnál másoknak de it nem találod: a vicces idézetek / aranyköpések gyűjteményét te is kibővítheted az általad ismert viccekkel a beküldés űrlapot has ználva ( oldal teteje -> felhő ikon ).

Találtam egy viccet, ami egyáltalán nem vicces... Mit tehetnék, hogy ne lássam többet?
a vicces idézetek / aranyköpések - jellegükből adódóan - általában kifiguráznak valamit / valakit, emiatt néhány vicces idézet / aranyköpés tartalma bizonyos embereket érzékenyen érinthet. Mivel mindenkinél máshol van az a határ, hogy mit tart még viccesnek és mi az amit már nem, sajnos mindenkinek biztosan nem fogunk tudni megfelelni. Ezért előre is elnézést kérünk, nem célunk megbántani téged, vagy másokat. Ha olyan viccet találnál, ami szerinted nem vicces, azt könnyedén tudathatod velünk: az egyes vicceket véleményezheted a vicces idézetek / aranyköpések alatt található like / dislike ( "jó vicc" / "rossz vicc" ) ikonokra kattintva. A véleményed anonim ( csak te láthatod melyik vicces idézet / aranyköpés az amit már véleményeztél ), de nekünk nagyon is sokat számít: a véleményeid alapján döntjük el, hogy melyik vicces idézetek / aranyköpések érdemesek arra, hogy megjelenjenek a viccgyűjteményeinkben illetve a vicc toplistáinkban (pl: legjobb vicces idézetek / aranyköpések ). Ha nem tetszik egy vicces idézet / aranyköpés : szavazz a "rossz" vicc gombokkal, vagy használhatod az egyes vicces idézetek / aranyköpések belső nézetében található hibajelentés linket is, ha egy vicces idézet / aranyköpés tartamával / kapcsolatban találtál problémát. ( Itt más hibákat is jelezhetsz felénk. ) Köszönjük hogy ezzel is hozzájárulsz oldalunk jobbá tételéhez!

Nem találom a kedvenc vicceim a vicces idézetek / aranyköpések között, hogyan küldhetném be?
Tudsz egy klassz viccet aminek itt lenne a helye a legjobb a vicces idézetek / aranyköpések gyűjteményében? Szuper! Küld be nekünk a "beküldés" űrlap segítségével ! A vicceket egyetlen mozdulattal beküldheted nekünk a lap jobb felső részén található "beküldés" gomb ( felhő ikon ) segítségével. Hálásan köszönjük, ha ezzel hozzájárulsz vicces idézet / aranyköpés gyűjteményünk bővítéséhez! A beküldött viccek hozzájárulnak majd, hogy mindenki megismerhesse a jobbnál jobb ( sírva nevetős ) poénokat ! Ha te magad is nagy vicc-kreátor vagy, ez remek lehetőség arra is, hogy megismertesd az írásaid a nagyvilággal! ( Ne felejtsd el beküldeni a forrást pl: weboldalad linkjét vagy a (művész)neved )
Ajánlat